Zoeken naar ontwerpen

ontwerpen
Ontwerpen - 6 definities - Encyclo.
Uitspraak: ɔntˈwɛrpə n Vervoegingen: ontwierp verl.tijd enkelv Vervoegingen: heeft ontworpen volt.deelw bedenken hoe iets dat gemaakt moet worden eruit zal zien Voorbeelden: een gebouw ontwerpen, een datamo. Gevonden op https://www.woorden.org/woord/ontwerpen.: 1 Aftekenen 2 Bedenken 3 Beramen 4 Besteken 5 Concipiëren 6 Creeren 7 Daarstellen 8 Ebaucheren 9 Een plan maken 10 Een planschets maken 11 In ontwerp stellen 12 Maken 13 Modelleren 14 Opstellen 15 Plan maken 16 Plannen 17 Projecteren 18 Schetsen 19 Smeden 20 Stichten 21 Tekenen.
ontwerpen
Je eigen ontwerp met de online planners - IKEA.
BROR is geschikt voor elke ruimte en niet bang voor een beetje vuil, water of zware lasten. Maak je eigen ontwerp en creëer de opslagruimte die bij jou past. Naar de BROR planner. Begin bij de basis en voeg stap voor stap de onderdelen voor je nieuwe bed samen. Kies in de eerste stap voor het bedtype, zoals een boxspring, bedframe, bedbank of bed met opbergmogelijkheden, zodat je daarna een keuze kan maken voor een matras, een dekbed en kussens. Ten slotte kies je de stijl waarin je 's' morgens wakker wil worden door je favoriete beddengoed toe te voegen. Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Benieuwd naar een geschikt matras voor jou? Klik op de link hieronder en kom erachter welk matras bij jouw lichaam past. Naar de matraswijzer. Met de SMÅSTADplanner ontwerp je precies die kast voor de kinderkamer die je in je hoofd hebt. Combineer met verschillende groottes en kleuren. Naar de SMÅSTAD planner. Met deVIDGA planner ontwerp je preciesde juiste gordijnrails voor je ramen. Zo haal je de juiste benodigdheden in huis. Naar de VIDGA planner. Ben je toe aan een nieuwe badkamer en ben je op zoek naar ideeën en inspiratie?
pennendrukkerij.nl
Zelf kaarten ontwerpen Eenvoudig en snel albelli.
Onze designers hebben vele prachtige ontwerpen gemaakt die je als voorbeeld kunt nemen voor je eigen ontwerp. Met onze ontwerpsoftware kun je heel makkelijk je eigen kaarten ontwerpen.Begin door je favoriete foto's' toe te voegen aan de lay-out. Kies vervolgens een bijpassende achtergrond en voeg wat kleur en clipart toe om er een unieke kaart van te maken.
lampentoppers.nl
hwc.ontwerpen.
Het is een open-source microcontroler platvorm bestaande uit hard en software vooral ontwikkeld voor mensen met een niet technische achtergrond zoals kunstenaars en vormgevers. Experimenteren en je project voor elkaar krijgen is waar het hier vooral om gaat. Op deze site staat een Nederlandstalige introductie: Interactief Ontwerpen met Arduino.
beeldenfabriek.nl
NTR Het Klokhuis ontwerpen.
In de klas. Je hebt gezocht op ontwerpen 22. Het Kantoor 255. Werelderfgoed: Rietveld Schröderhuis. Doe het zelf. Het Klokhuis zoekt ontwerpers. Niet gevonden wat je zocht? Probeer één van de onderstaande woorden. Wil jij de maandelijkse nieuwsbrief van Het Klokhuis ontvangen?
ontwerpen
Wat is de betekenis van Ontwerpen.
Wat is de betekenis van Ontwerpen? ontwerpen - Werkwoord 1. ov bedenken en uitwerken op papier Bekende modehuizen ontwerpen steeds extravagantere kledij. ontwerpen - Zelfstandignaamwoord 1. meervoud van het zelfstandig naamwoord ontwerp Woordherkomst Afgeleid van werpen met het voorvoegsel ont-.
ontwerpen
Puzzelwoordenboek Ontwerpen.
Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 27 puzzelwoorden gevonden voor Ontwerpen.
ontwerpen
1001 Ontwerpen Architectuur voor duurzaam erfgoed.
Verbouwing en restauratie boerderij Zeeland. Wonen in rijksmonumentale boerderij Vianen. Houten huis Almere. Duurzaam drijvende woonboot. Bouwtechnische inspectie Diepeveen. Ontwerp voor ecologisch tuinhuis in boomgaard. Ontwerp voor herbestemming pakhuizen Woerden. Nothing more to load. 2021 1001 Ontwerpen. Theme by Anders Norén.
ontwerpen
3D Keuken ontwerpen: Ontwerp uw nieuwe keuken gratis in 3D!
U kunt eindeloos varieren en al uw ideeën uitproberen! IDEALE VOORBEREIDING OP UW AFSPRAAK. Vragen over uw 3D ontwerp of wilt u het ontwerp vergelijken met de keukens in onze showroom? Plan een afspraak in met onze adviseurs en loop samen het ontwerp door. Het gebruik van de 3D ontwerp als ideale voorbereiding. Start met 3d ontwerpen.
ontwerpen - WikiWoordenboek.
Het woord ontwerpen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ontwerpen" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. ontwerpen" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek.

Contacteer ons